Image Background

Nyomdáknak

Nyomdáknak

Nyomdáknak

A nyomdaiparra az jellemző, hogy nincs kettő azonos munka, ezért nincs kettő minden lépésben megegyező munkafolyamat sem, hiszen a megrendelői igények változatosak. Mindig más a méret, a papír minősége, a papír mennyisége, a színek száma, más gépen kell nyomni a különböző munkákat, és – hacsak nem visszatérő a munka – nincs két egyforma stanc, sőt, a munkák nyomási ideje sem azonos.

Éppen ezért különösen fontos, hogy a vevő megrendelésétől a késztermék kiszállításáig minden munkafolyamat minden állomásáról tudj, egy rendszeren belül. Fontos, hogy a „táskán” túl, a nap bármelyik pillanatában tudd, melyik munka éppen hol áll, mindent úgy, hogy a folyamatok a legoptimálisabbak legyenek: ne a kis gépen nyomd órákig azt, amit a nagy fél óra alatt megoldana.

A nyomdai ügyviteli rendszerünk azt a szabadságot, és összeszedettséget adja meg neked, amire vágytál: átlátod a folyamatokat, sokkal tervezhetőbbé válik a gyártás, hatékonyabbá a raktározás, jobban tudod beosztani a munkaidőket, a kollégákat. Mindig pontosan tudod melyik munka hol áll pénzügyileg (még a nyomdaipari ársávváltozások is tervezhetőbbek), és még a termékdíjakkal sem kell foglalkoznod, hisz a rendszer automatikusan intézi. Ez, csak egy része annak amit a nyomdai ügyrendi rendszerünk tud.

Kattints ide, keress minket, és legyen tervezhetőbb a nyomdaipari céged összes folyamata.

További kiegészítő modulok